Bernard van der Slot

In mijn vroege jeugd was ik al langs de waterkant te vinden met mijn bamboehengel. Het was iedere keer weer spannend wat de dobber deed weglopen. Later viste ik met Leon meer gericht op snoek en snoekbaars. Toen Evert en Leon PML en de PML Travel oprichtte en de eerste Noorwegen trip zich aandiende was ik van de partij. Vanaf nu wordt er bijna alleen nog maar met de producten van PML gevist. Door het uitgebreide assortiment van PML met goed en duurzaam materiaal hoeft er verder niet meer te worden gekeken naar iets anders.
 
Wat mij in het vissen aantrekt is de ontspanning van op het water zijn, het zoeken naar de stekken en met een beetje geluk het vangen van een mooie vis. Daarnaast is de gezelligheid en de verbroedering die tijdens een vistrip of de zojuist gehouden Predatortour ontstaat, een aanrader voor diegene die een keer in het buitenland (in wedstrijdverband) wil vissen!
 
Kortom een prachtige hobby, met een goede, leuke en gezellige club mensen, waarbij voor een ieder het welzijn van de vis voorop staat!